De docenten van de Tekenschool

Edith Brink-Oostdijk

Edith is een enthousiaste tekendocente met jarenlange ervaring in het lesgeven aan uiteenlopende doelgroepen met diverse leeftijdsgroepen, zoals scholen, kerken en verenigingen.

Na de PABO, volgde zij de onder andere de opleiding Onderwijskunde en de opleiding Beeldend coach in Zutphen. Momenteel geeft zij les op De Vrije School. Daarnaast organiseert Edith sinds 10 jaar kloosterweekenden met creatieve activiteiten in een sfeer van bezinning.

Of het nu gaat om Mozaïeken, schilderen, tekenen, hout –of textielbewerking, Edith kan met haar persoonlijke benadering in een mum van tijd prachtige resultaten boeken, waar cursisten nog lang plezier van beleven.

IMG_2885 (2)

Esther Mennink

Zij heeft een eigen organisatie-adviesbureau kwadrant4work. Hierin begeleidt ze mensen als jobcoach. Esther is een mensen-mens. Ze kan een hele fijne sfeer creëren. Ze heeft de opleiding Kunst en communicatie gedaan. En vind het heerlijk om haar kennis door te geven aan cursisten.

foto Helene (2)
Helene Wieringa-Pruijssen.

Ze geeft al jaren schilder en tekenworkshops en cursussen aan allerlei doelgroepen: Volwassenen, jongeren, kinderen, gehandicapten. De lessen worden op ieders niveau aangepast.

Helene heeft een een creatief brein, waarin de ideeën ronddansen. Ze geeft daar structuur aan door dingen op papier te zetten.Zo voert ze haar ideeën graag uit.  Helene vind het leuk om mensen mee te nemen in haar passie, dat is haar ‘onderwijsgen’. Ze werkt graag samen met groepen mensen.

schrijf_nu_in

Het Tekenschool team