Open workshop tekenen

Kom sfeer proeven bij De Tekenschool

“Je wilt graag tekenen en schilderen en hebt al vaker een cursus gedaan. De materialen heb je ooit eens aangeschaft en die liggen nu in een kast.”

“Je wilt graag je creativiteit ontwikkelen. En je hebt veel ideeën, maar waar haal je de tijd vandaan? Je wilt graag leren hoe je een schilderij moet maken. Het liefste zou je zelf iets bedenken, vanuit je eigen creativiteit.”

“Je bent niet de enige. Ik ontmoet dagelijks mensen die hier moeite mee hebben.” zegt Helene Wieringa, oprichtster van de Tekenschool.

Hoe zou jij het vinden als je een dag in de twee weken de hele dag kunt tekenen en schilderen?

Wat kan je verwachten?

• Je krijgt inspirerend les van enthousiaste docenten.
  • Elke dag heeft een verrassend onderwerp.
  • Je maakt veel tekeningen en bouwt zo een portfolio op.
  • Je leert veel technieken en werkvormen.
  • Door zelf te doen krijg je veel materiaalkennis.
  • Je kunt het tekenen en schilderen ook inzetten voor je werk als leerkracht, zorgverlener, coach, hulpverlener, pedagogische medewerker en ouder.

Goede beoordelingen cursisten

Anneke: “ Heerlijk om zo een dag voor jezelf bezig te zijn. Even uit de hectiek van mijn gezin. Ik kom opgeladen weer thuis. “
Judith: “De lessen vond ik heel leuk en waardevol. Echt lekker ontspannen schilderen. De opdrachten waren best wel open, je kon alle kanten op, niets was fout!
Alette:  “Het tekenen heeft mij plezier, ontspanning, inzicht in mezelf en verbondenheid met de groep opgeleverd.”

Wij hebben vijf sterren Google en Facebook reviews gekregen van cursisten die deelnamen aan De Tekenschool.

Doordat je een keer in de twee weken een dag tekent en schildert, blijf je geïnspireerd. Je bent samen in een groep. Daardoor leer je van elkaar en is het ook gezellig.

De Tekenschool is goed voor je kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling. Doordat een tekening ook wat over jezelf zegt, leer je jezelf beter kennen. En dat is altijd voordeel en heel interessant.

Tekenschool filmpje
Filmpje de Tekenschool

Inschrijven open workshop

Wil je graag sfeer proeven op De Tekenschool?  Welkom dan op de volgende open workshop dag(en) tekenen:

Open workshop op maandag 12 juli en maandag 30 augustus van 13.00 tot 14.00 uur.

De workshop tekenen is gratis en vrijblijvend. Wij vragen slechts € 5 per persoon voor het drinken met wat lekkers erbij. Als je je inschrijft voor de uiteindelijke cursus krijg je deze € 5 weer terug. Geef op het formulier aan op welke datum je wilt komen. Adres: De Tekenschool, Stationsweg 29 in Barneveld.