Open workshop De Tekenschool

“Je wilt graag tekenen en schilderen en hebt al vaker een cursus gedaan. De materialen heb je ooit eens aangeschaft en die liggen nu in een kast.”

“Je wilt graag je creativiteit ontwikkelen. Je hebt veel ideeën, maar waar haal je de tijd vandaan? Je wilt graag leren hoe je een schilderij moet maken. Het liefste zou je zelf iets bedenken, vanuit je eigen creativiteit.”

“Je bent niet de enige. Ik ontmoet dagelijks mensen die hier moeite mee hebben.” zegt Helene Wieringa, oprichtster van de Tekenschool.

Hoe zou jij het vinden als je een dag in de twee weken de hele dag kunt tekenen en schilderen?

• Je krijgt inspirerend les van enthousiaste docenten.
  • Elke dag heeft een verrassend onderwerp.
  • Je maakt veel tekeningen en bouwt zo een portfolio op.
  • Je leert veel technieken en werkvormen.
  • Door zelf te doen krijg je veel materiaalkennis.
  • Je kunt het tekenen en schilderen ook inzetten voor je werk als leerkracht, zorgverlener, coach, hulpverlener, pedagogische medewerker en ouder.

Anneke: “ Heerlijk om zo een dag voor jezelf bezig te zijn. Even uit de hectiek van mijn gezin. Ik kom opgeladen weer thuis. “
Judith: “De lessen vond ik heel leuk en waardevol. Echt lekker ontspannen schilderen. De opdrachten waren best wel open, je kon alle kanten op, niets was fout!
Alette:  “Het tekenen heeft mij plezier, ontspanning, inzicht in mezelf en verbondenheid met de groep opgeleverd.”
Hier lees je meer ervaringen en reviews.

Doordat je een keer in de twee weken een dag tekent en schildert, blijf je geïnspireerd. Je bent samen in een groep. Daardoor leer je van elkaar en is het ook gezellig. De Tekenschool is goed voor je kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling. Doordat een tekening ook wat over jezelf zegt, leer je jezelf beter kennen. En dat is altijd voordeel en heel interessant.

Wil je graag sfeer proeven op de tekenschool?  Welkom dan op de open workshop dag:

donderdag 26 september 2019 13.00 tot 14.00 of 21 november 2019 13.00 tot 14.00

Wij vragen slechts € 5 per persoon voor het drinken met wat lekkers erbij. De workshop zelf is gratis. Tijdstip: van 13.00 tot 14.00 uur.

Praktische informatie over de cursus:

• Locatie: Stationsweg 29 in Barneveld (gratis parkeergelegenheid)
  • Bereikbaarheid: makkelijk per trein (5 minuten lopen) of auto
  • Frequentie: 1 dag in de 2 weken
  • Start: 2 september 2019.
  • Kosten Tekenjaar:  €50, – per dag.
  • Cursus duur: 20 dagen
  • Totaal prijs: €50,- x 20 dagen is €1000,- voor de hele cursus.
  • Korting: Betaal je in een keer, dan krijg je een dag korting, de kosten zijn dan €950,-
  • Termijnbetaling: Het is mogelijk in 4 termijnen te betalen. Elk kwartaal €250, -.
  • Afronding: Certificaat en eindpresentatie gemaakte werken
  • Kijk hier voor meer praktische informatie.

Meld je aan of bel 06-47919435.