Tekenlessen op video

Naast onze Tekenschool op locatie in Barneveld bieden wij ook online tekenlessen aan. In onze tekenlessen op video krijg je veel goede ideeën door diverse creatieve opdrachten en stap voor stap wordt alles heel duidelijk uitgelegd.

Je leert eigen ontwerpen te bedenken en je raakt bekend met het gebruik van diverse materialen. Zodoende leer je jezelf kunstzinnig en persoonlijk te ontwikkelen en je komt meer van jezelf te weten door onze uitleg hoe jij tekent en wat dat betekent.

Er is een ruime keuze uit diverse tekenlessen en wij bieden je geregeld verschillende lespakketten aan met een flinke korting! Kijk daarom voor het aanbod hieronder. Wij berekenen geen inschrijfgeld of abonnementskosten en er is ook niet een verplichting om meerdere lessen af te nemen. Onze lessen kan je volgen op video en je krijgt een handige werkblad van elke les erbij. Ieder les is bovendien stap voor stap uitgewerkt op papier en de video is ondertiteld met de gesproken tekst.

Overzicht tekenlessen op video

Hier vind je een overzicht van al onze tekenlessen op video. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende tekenles thema’s:

Voordeelpakketten

Wij hebben een aantal zeer mooie online tekenles pakketten samengesteld die je met een fraaie korting kunt aanschaffen. Klik hier om een keuze te maken uit de diverse online tekenles pakketten. Op onze bestel website Create-together kan je direct al onze tekenlessen bestellen: