Tekenlessen op video

Naast De Tekenschool in Barneveld bieden wij ook online tekenlessen aan. In deze tekenlessen op video krijg je veel goede ideeën door diverse creatieve opdrachten en stap voor stap wordt alles heel duidelijk aan je uitgelegd.

Je leert eigen ontwerpen te bedenken en je raakt bekend met het gebruik van diverse materialen. Zo leer je jezelf kunstzinnig en persoonlijk te ontwikkelen en je komt meer van jezelf te weten door onze uitleg hoe jij tekent en wat dat betekent.

Ruime keuze aan tekenlessen

De online Tekenschool

Er is een ruime keuze uit diverse tekenlessen en wij bieden je geregeld verschillende lespakketten aan met een flinke korting! Kijk daarom voor het aanbod hieronder. Wij berekenen geen inschrijfgeld of abonnementskosten en er is ook niet een verplichting om meerdere lessen af te nemen. Onze lessen kan je volgen op video en je krijgt een handig werkblad van elke les erbij. Iedere les is bovendien stap voor stap uitgewerkt op papier en de videoles is ondertiteld met de gesproken tekst.

Overzicht tekenlessen op video

Bekijk de beschikbare online teken- en schilderlessen door op onderstaande button te klikken en maak op een voordelige manier kennis met een kunstzinnige, gevarieerde en vooral hele leuke hobby.

Tekenlessen met selectie op thema:

Voordeelpakketten

Een voordeelpakket bestaat uit een aantal mooie tekenlessen die bij elkaar horen met een mooie korting van maar liefst 20%! Nieuwsgierig naar welke lessen en thema’s je als voordelig pakket kunt kopen? Klik dan voor het overzicht op onderstaande button.

Bestellen

De ‘Bestel hier’-knop hieronder brengt je naar Create-together.nl: de webshop van De Tekenschool. Hier kun je losse lessen of de voordeelpakketten selecteren en makkelijk en veilig betalen.