De Online Tekenschool

Inspirerende tekenlessen op video voor jou!

Iedereen leert tekenen bij De Tekenschool

De online Tekenschool

Op De Tekenschool in Barneveld volg je cursussen tekenen en schilderen. Naast deze cursussen op locatie bieden wij ook creatieve en leuke tekenlessen op video aan.

Wil je een tekencursus volgen, maar lukt het je niet om naar De Tekenschool in Barneveld te komen? Weet je niet waar je moet beginnen met tekenen en schilderen? Of weet je niet precies hoe je bepaalde technieken en materialen gebruikt en wil je dat graag leren? Wil je bij de hand genomen worden met duidelijke tekst en uitleg?

Dan is de online Tekenschool echt iets voor jou!

Door diverse creatieve opdrachten die stap voor stap duidelijk worden uitgelegd, leer je zelf ontwerpen te bedenken en raak je vertrouwd met het gebruik van verschillende materialen. Tijdens deze kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling leer je de kunstenaar in jezelf kennen en ontdek je meer over jezelf.

De Online Tekenschool:

• leert je meer over jezelf.
  • inspireert je door mooie werkvormen.
  • leert je ontspannend bezig te zijn.
  • helpt je je hoofd even ‘helemaal leeg te maken’.
  • leert je je eigen tekeningen te ontwerpen.
  • stimuleert je kunstzinnig en creatief.
  • leert je over het gebruik van diverse materialen.
  • laat je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Al tekenend en schilderend werk je aan je kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling en bouw je een mooi naslagwerk op. Voor de tekenlessen op video van De Tekenschool heb je geen vooropleiding nodig: iedereen kan tekenlessen volgen bij De online Tekenschool.

Gratis proeflessen

Tekenlessen op video

Wil je eerst gratis en vrijblijvend kennis maken met De Tekenschool?

Vul dat het aanvraagformulier volledig in en ontvang direct gratis en vrijblijvend de twee tekenlessen ‘boottekening’ en ‘diamant’.

Instap tekenlessen

Wil je eerst nog even verder “proeven” dan zijn deze twee voordelige lessen interessant:

Tekenlessen op video

“De Appel” is een technische tekenles. Hoe teken je een bolle vorm op een plat vel papier? Deze tekenles is wat korter en eenvoudiger van opzet met een speciale prijs van slechts € 4,95.

Tekenlessen op video

Geometrie met passer. Met een passer teken je schitterende figuren. Deze video is met 12 minuten een stuk korter dan de andere video’s en heeft een aantrekkelijke aangepaste prijs van € 14,95.

Wat kost een losse tekenles

Een enkele tekenles kost slechts € 24,95 incl. BTW. De beschrijving van de les kun je direct als PDF op je pc, tablet of smartphone downloaden.

Tekenlessen op video

Bij elke les krijg je naast een handige handleiding (pdf) met een stap voor stap beschrijving en veel achtergrondinformatie, ook een video. In de ondertitelde video zie je de tekening vanaf het allereerste lijntje tot aan de laatste afwerking ontstaan.

Bij de lessen van De Online Tekenschool gebruik je al je zintuigen, doordat je afwisselend luistert, kijkt, leest en tekent!

Je betaalt voor de lessen en lespakketten geen inschrijfgeld of abonnementskosten en je bent niet verplicht om meerdere lessen te kopen.

Overzicht alle tekenlessen op video

Maak op een voordelige manier kennis met een kunstzinnige, gevarieerde en vooral hele leuke hobby. Bekijk de beschikbare online teken- en schilderlessen door op onderstaand knop te klikken.

Tekenlessen op thema

Vind je het leuk om thematisch te tekenen dan vind je hieronder de verschillende tekenles thema’s:

Voordeelpakketten

Tekenlessen op video

Wij hebben een aantal mooie tekenlessen pakketten samengesteld die bij elkaar horen. Je krijgt er ook nog eens een mooie korting van maar liefst 20%! Nieuwsgierig naar welke lessen en thema’s je als voordelig pakket kunt kopen? Klik dan voor het overzicht op onderstaande button.

Leer de kunstenaar in jezelf kennen!

Tekenlessen op video bestellen

De ‘Bestel hier’-knop hieronder brengt je naar Create-together.nl: de webshop van De Tekenschool. Hier kun je losse lessen of de voordeelpakketten selecteren en makkelijk en veilig betalen.

Heb je met plezier een of meer online lessen gevolgd en wil je nu ook lessen op locatie volgen? Kom dan naar De Tekenschool in Barneveld! Meld je hier aan voor een open workshop.