Online Tekenschool

Hoe kom je aan tekenen en schilderen toe?

– Wil je meer tekenen en schilderen?
– Weet je niet waar je moet beginnen?
– Welke materialen moet je aanschaffen?
– Hoe gaat een bepaalde techniek?
– Wat doet tekenen en schilderen met je?
– Welk materiaal past bij mij?
– Welk onderwerp kan ik tekenen?

Dit ga je leren op de online Tekenschool:

– Je krijgt veel inspiratie door opdrachten.
– Je wordt stap voor stap alles duidelijk uitgelegd.
– Je gaat jezelf kunstzinnig en persoonlijk ontwikkelen.
– Je heb een “stok achter de deur” om door te gaan.
– Je ontvangt extra een uitgebreide worksheet.
– Je kunt lekker ontspannen bezig zijn, even je hoofd leegmaken.
– Je creativiteit wordt gestimuleerd.
– Je leert eigen tekeningen ontwerpen en krijgt materialenkennis.
– Je leert meer over jezelf.

Wat kost de online Tekenschool

Je koopt een losse les voor slechts € 24,95

De lessen kan je volgen op video en je krijgt een handige worksheet van elke les erbij. Elke les is stap voor stap uitgewerkt op papier. En de video is ondertiteld met de gesproken tekst. Je kunt luisteren, kijken en lezen. Zo worden alle zintuigen aangesproken. Je kan de les doorgeven als je voor de klas staat of werkt met andere groepen mensen. En je hebt een mooi naslagwerk voor je eigen kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling.

Bestel hier je les:

Les 1: Online Les De Tekenschool mensfiguur ‘a la Keith Haring’ Deze les gaat over hoe je een mensfiguur kan tekenen a la Keith Haring.

Les 2: Online les De Tekenschool mijn geheim ‘a la Paul Klee’ In deze les gaat leer je net zoals Paul Klee op een leuke manier abstract te werken.

Les 3: Online Les De Tekenschool zwalken ‘beweeg mee op het ritme van de zee’ Door te zwieren en te zwalken creëer je je eigen wereld.

Les 4: Online Les De Tekenschool landschap ‘a la van Gogh’ in deze les leer je stap voor stap hoe je een landschap schildert.

Binnenkort verkrijgbaar:

Les 5: Online Les De Tekenschool tekenen met stromingsbeelden ‘kriebel priegel’

Les 6: Online Les De Tekenschool Portret met Pastel ‘portret volgens de regels’

Les 7: Online Les De Tekenschool Perspectief met potten en pannen ‘Teken 3D op 2D manier’

Les 8: Online Les Heelbeeld ‘Teken je leven in een beeld’

Les 9: Online Les De Tekenschool maak je met je vingers een ‘Portret Expressief’

Les 10: Online Les De Tekenschool teken je affirmatie, dat is een krachtcircuit ‘Een positieve zin die je helpt’

Of vraag eerst een gratis mini-cursus aan van 3 lessen om kennis te maken met de online Tekenschool. klik hier voor de mini-cursus.

Door op de “Bestel nu” knop te klikken wordt u doorgeleid naar onze bestelwebsite Create-together.nl waar u de lessen kunt selecteren en veilig kunt betalen.