Inschrijven cursus

Inschrijfformulier voor het lesprogramma van de Tekenschool.

De Tekenschool is er voor iedereen die zich graag meer wil verdiepen in tekenen en schilderen. Voor diegene die de teken-werkvormen in hun werk kunnen gebruiken zoals leerkrachten, hulpverleners, coaches, ouderenwerkers, pedagogisch werkers, gastouders, psychologen enzovoorts.

Maar ook als je zelf mooier wilt leren tekenen of schilderen en kunstwerken wilt maken is deze cursus heel geschikt. Daarnaast leer je jezelf beter kennen door te tekenen en te schilderen. Elke tekening kan op verzoek zo bekeken worden dat je meer leert over je binnenwereld.

Schrijf je dus nu in voor het lesprogramma van de Tekenschool. Twee weken voor de cursus begint krijg je een email met alle informatie.

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  Adres (inclusief huisnummer)

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Telefoon mobiel (0612345678)

  Email adres

  Vragen of opmerkingen


  Betaling

  Hieronder kunt u opgeven in hoeveel termijnen u wilt betalen. Betaalt u het bedrag in 1 keer, dan krijgt u €50,- korting.

  Tekenjaar

  In één keer (a €950,-)In vier termijnen (a €250,-)Ik wil mij hier niet voor opgeven

  Autobiografisch half jaar

  In één keer (a €450,-)In twee termijnen (a €250,-)Ik wil mij hier niet voor opgeven

  Annuleringsinformatie

  Het is mogelijk om tot 30 dagen van te voren de inschrijving voor een cursus te annuleren. Annuleert u binnen 30 dagen dan dient u vijftig (50) procent van het verschuldigde bedrag over te maken.

  Betalingsinformatie

  Betalingsinformatie ontvangt u wanneer u zich heeft ingeschreven voor een cursus. Deze informatie wordt u per email toegestuurd.

  Inschrijven

  Ik bevestig dat ik mij in wil schrijven voor de cursus, en verklaar akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.