Tekenles pakketten met voordeel

Je vindt hier een aantal mooie tekenles pakketten met voordeel voor beginners en gevorderden. Je hebt een keuze uit diverse thema’s en met een aantrekkelijke korting. Door op de “Bestel nu” buttons te klikken word je doorgeleid naar onze bestel website Create-together.nl waar je de tekenles pakketten selecteert en veilig afrekent. Alvast veel tekenplezier!

Het perspectief tekenles pakket

online perspectief tekenles pakket voor beginners en gevorderden

In dit pakket krijg je 4 tekenlessen rondom het thema perspectief. Perspectief tekenen is heel belangrijk om mooie tekeningen te maken. Zodra je weet hoe je moet schaduwen krijg je meer diepte in de tekening. Wat je ook tekent of schildert. Als je bijvoorbeeld ‘de kom’ kunt tekenen. Dan kun je ook een narcis tekenen. In de basis van de narcis zit namelijk ‘de kom’. Een landschap gaat altijd volgens vaste regels. Als je een landschap tekent kijk je naar de ‘lijnen’. Als je die eerst neerzet, hoef je daarna alleen nog maar in te kleuren. Benodigde materialen

De benodigde materialen voor deze online tekenlessen zijn: Tekenpapier, potlood, gum, kleurpotloden, pastelkrijt. Wil je pastelkrijt fixeren, dan kun je haarlak gebruiken of een speciale fixeerspray voor pastelkrijt.

Het perspectief tekenles pakket kost normaal € 99,80. Tijdelijk met 20% korting voor slechts € 79,95! Je krijgt een volledige instructievideo tekenles met handige worksheet gratis. Klik hier om dit pakket aan te schaffen of druk op de Bestel button.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is button-bestel-nu-1-e1583872843503.png

Basispakket 1: verschillende tekentechnieken

online tekenles pakket voor beginners

In dit basis tekenles pakket voor beginners maak je kennis met verschillende tekentechnieken. Zo kun je ervaren wat je leuk vind en wat bij je past. Het is goed om veel te oefenen met allerlei werkvormen om zo veel vaardigheid en technieken te leren. De benodigde materialen zijn; Dik tekenpapier of schildersdoek, potlood, acrylverf, kwasten in verschillende diktes, ecoline, wasco of bijenwas, pastelkrijt.

In dit schitterende basispakket zitten deze 5 lessen: Mensfiguur ‘a la Keith Haring’, Mijn geheim ‘a la Paul Klee’, Zwalken ‘beweeg mee op het ritme van de zee’, landschap ‘a la van Gogh’, Portret met pastelkrijt. Per tekenles ontvang je een duidelijke instructievideo en handige worksheet.

Het basis tekenles pakket 1 kost normaal € 124,75. Tijdelijk met 20% korting voor slechts € 99,80! Je krijgt een volledige tekenles met handige worksheet gratis. Klik hier om dit pakket aan te schaffen.

Het Hundertwasser tekenles pakket

online Hundertwasser tekenles pakket voor beginners en gevorderden

De voordelen van tekenen en schilderen ‘a la Hundertwasser’ zijn: Het is altijd mooi, boeiend, uniek en verrassend. Iedereen kan het. Je kunt zonder plan beginnen. Het is nooit fout. Schilderen ‘a la Hundertwasser’ geeft onmiddellijk veel zelfvertrouwen. Het maakt de kunstenaar in je los!

De benodigde materialen zijn; Tekenpapier, watervaste fineliners, kleurpotloden, pastelkrijt, ecoline of ecoline brushpennen, watervaste stift, holografisch papier of ander mooi papier en eventueel glitterstiften.

In dit verdiepingspakket zitten deze 5 lessen: Stromingsbeelden, bloemen, hoeden, stad en “binnen-buitenwereld”. Per tekenles ontvang je een duidelijke instructievideo en handige worksheet.

Normaal kost dit mooie tekenles pakket van 5 lessen € 124,75 nu met 20% korting voor slechts 99,80! Je krijgt dus 1 volledige tekenles met handige worksheet gratis erbij. Klik hier om dit voordeelpakket aan te schaffen of druk op de Bestel nu button.

Basis tekenles pakket 2: Zelfreflectie en techniek tekeningen

online tekenles pakket voor beginners en gevorderden

Dit tekenles pakket voor beginners heeft een heel afwisselend aanbod. In dit pakket zitten tekeningen of schilderingen waarbij je je gevoel meer laat gaan. Het hoeft niet mooi te worden, maar de tekening geeft je veel informatie over hoe je in je vel zit. En het pakket bevat een paar lessen waarbij je juist weer technieken leert. Wat past bij je? Wat vindt je leuk om te doen? Of is het juist de afwisseling die je fijn vindt. Ervaar het zelf door deze 5 lessen te proberen en mee te tekenen.

Benodigde materialen zijn; Dik tekenpapier of schildersdoek, potlood, gum, acrylverf, pastelkrijt, kleurpotlood en fineliners.

Dit pakket bevat deze 5 lessen: * Maak met je vingers een expressief portret ‘a la Picasso’, * Teken jezelf in je kracht met een krachtcircuit, * Teken een zelfreflectie tekening, * Tekenen met stromingsbeelden, * Perspectief in huis; potten en pannen tekenen.

Het basis tekenles pakket 2 kost normaal € 124,75. Tijdelijk met 20% korting voor slechts € 99,80. Je krijgt 1 volledige tekenles met handige worksheet gratis. Klik hier om dit pakket aan te schaffen of druk op de Bestel nu button.

Creatieve Bijbelstudie tekenles pakket

online creatieve Bijbelstudie tekenles pakket

In dit pakket krijg je deze 5 lessen rondom het thema creatieve Bijbelstudie: Genesis 1, Psalm 1, Jozef, Edelstenen en Psalm 139.

Per tekenles ontvang je een duidelijke instructievideo en een handige worksheet.

Normaal kost dit mooie tekenles pakket van 5 lessen € 124,75 nu met 20% korting voor slechts € 99,80! Je krijgt dus 1 volledige tekenles met handige worksheet gratis erbij. Klik hier om dit voordeelpakket aan te schaffen of druk op de Bestel nu button.

Wij hopen dat je veel plezier zult beleven met (een van deze ) tekenles pakketten. Heb je na het volgen van deze tekenles pakketten behoefte aan tekenlessen op locatie? Kom dan naar onze Tekenschool in Barneveld. Meld je hier aan voor een open workshop.

Introductie filmpje van de Tekenschool