Zandkunstenaar Helene

Zandkunstvoorstellingen voor scholen, kerken en verenigingen.

Zandkunst is prachtig, magisch, verwonderlijk. Mensen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal. Zandkunstenaar Helene treedt voor u op met haar prachtige zandkunstvoorstellingen.

zandkunstenaar

Zandtekenen is sprookjesachtig, het verwondert mensen, het maakt toeschouwers rustig, vrolijk en dromerig.  Het is een kunstvorm die veel zintuigen in beweging brengt; ogen, oren, gevoel en creativiteit worden aangeraakt.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een prentenboek voor te lezen. Zoals het prentenboek “Niemand is zoals jij” van Max Lucado. Een ander prentenboek is in overleg ook mogelijk. Een zandkunst voorstelling duurt ongeveer een half uur.

Zandkunstenaar Helene komt op basisscholen en ze treedt tijdens Kerst (en de andere feestdagen) op in kerken of kerstvoorstellingen binnen en buiten.

Voorbeelden van recente optredens zijn bij Nieuw Avondrust ouderenzorg te Voorthuizen, de Fraanje basisschool te Barneveld, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Burcht en een optreden bij het lustrum van Zorgorganisatie de Rozelaar.

Zandkunst voor feesten en evenementen

Zandkunst op Hawaii party

Helene heeft al vele voorstellingen ontworpen en opgetreden. Bijvoorbeeld tijdens een Hawaï feest voor mensen van de instelling De Gelderhorst. Tijdens de seniorentocht in Voorthuizen. Voor de organisatie Voortbruisen.

Helene geeft voorstellingen bij particulieren onder andere bij het vieren van huwelijksjubilea of verjaardagen. Ook heeft ze filmpjes ontworpen voor presentaties of voor een Cd-opname.  Helene heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan deze videoclip van Raoul Steffani en het Koor Tin Speransa. Ook luistert zij bedrijfsfeesten op bij jubilea en personeelsfeesten.

In onderstaand filmpje heeft Helene, de zandkunstenares, de zandtekeningen ontworpen en getekend voor Tear Fund.

Een losse voorstelling op basis van bijvoorbeeld een prentenboek is vanaf € 495 (excl. btw en reis- en administratiekosten) voor de zandkunstenares. Maatwerk op basis van eigen wensen is ook mogelijk. Prijzen daarvan op aanvraag.

Over Zandkunstenaar Helene

Ik zie mijzelf als kunstenaar en creatief ondernemer. Ik wil altijd graag innovatief zijn. Iets bedenken wat nog niet veel bestaat. Een doel van mij is mensen verhalen vertellen en meenemen met hun gevoelens. Daarom ben ik zandkunstenares geworden.

Het voordeel van de zandkunst is dat er veel werk in korte tijd gemaakt wordt en dat veel mensen tegelijkertijd ervan kunnen genieten. Een breed publiek van kinderen en volwassenen van 4 tot 100 jaar genieten van de zandkunst.

Neem contact op met de zandkunstenaar

Veel is mogelijk wat betreft de zandkunstvoorstellingen en gaat in overleg. Neem contact op via onderstaande contact button of bel 06-47919435.