Korte cursus/dagworkshop

Schilderworkshops Een gezellig creatief origineel avondje uit voor vriendinnen, teams, (schoon)zussen en een ieder die wil schilderen.

In een avond een schilderij maken? Dat kan! Stap voor stap wordt het schilderij opgebouwd. Onder leiding van een deskundige kunstenares. Daardoor is schilderervaring niet nodig. In ongeveer 2 tot 3 uur is het schilderij af en kun je genieten van een eigen uniek gemaakt kunstwerk. De avond is inclusief koffie/thee en wat lekkers en een hapje en een drankje. Deze workshop is op afspraak te boeken. Of kijk in de agenda: https://www.create-together.nl/

 

Hieronder vind je een overzicht van onze korte cursussen en workshops van een dag. Wij bieden ook tekenkids aan, dat zijn cursussen voor kinderen. Het complete cursusaanbod vind je op www.atelierhupsakee.nl

Portret tekenen;

Op de eerste avond tekenen we een portret volgens de basisregels. De overige 4 avonden maken we verschillende portretten met houtskool, pastelkrijt, potlood, acrylverf. Door veel te oefenen gaat het steeds beter. Je kunt kijken welke techniek het beste bij je past.

Data: portret tekenen

Tijd: 19.45 tot 21.45

Kosten: €50,- inclusief materialen en koffie/thee

Tekenen en schilderen in Hundertwasserstijl

Een hele leuke vrije manier van tekenen en schilderen. Eerst leer je goed te kijken naar de schilderijen van Hundertwasser. Hij was een schilder die vaak bepaalde vormen gebruikte. Zoals uien torens, stromingsbeelden, spiralen. Felle kleuren. We gaan hier verschillende tekeningen mee maken. De laatste twee keren maken we een grote tekening die we gaan inlijsten.

Data:schilderen a la hundertwasser

Tijd: 19.45-21.45

Kosten: €50,- inclusief materialen en koffie/thee

 

creatieve bijbelstudie

Bijbelverhalen op een creatieve manier verwerken. Ben je geïnteresseerd in God en de bijbel, dan is dit een mooie manier om aan de slag te gaan. Elke avond heeft een onderwerp en maak je aan de hand van het thema een kunstwerk. Mooie avonden met veel diepgang.

Data zie https://www.atelierhupsakee.nl/cursussen/creatieve-bijbelstudie/

Tijd: 19.45 tot 21.45

Kosten: €50,- inclusief materialen en koffie/thee

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, dan kunt u deze stellen via het onderstaande contactformulier. Ook als u een cursus of workshop wilt boeken, vult u dit formulier in. U krijgt reactie binnen 2 werkdagen.

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vraag of opmerking